Podno grejanje - Električno

Podno grejanje pruža najkomforniji način zagrejavanja prostorije. Ravnomerno širi toplotu, te pod čini ugodno toplim. Podna temperatura brzo postigne ugodnu i komfornu toplotu.


Primena

MAGNUM sistemi za podno grejanje mogu se koristiti u gotovo svim situacijama; potpuno novim građevinama, renoviranim objektima, a čak ni ugradnja u drvenim podnim površinama ne predstavlja problem. Može se koristiti u kuhinjama, dnevnim boravcima i spavaćim sobama, kupatilima, salonima, kancelarijama itd. Jednostavno, imaju široku primenu!

 

MAGNUM podno grejanje idealno je za dodatan izvor topline. Vodite računa o tome da je minimalan kapacitet od 100W do 150W/m2.

U određenim okolnostima, MAGNUM podno grejanje također može služiti i kao glavni izvor energije. Raspitajte se o mogućnostima ili nam se obratite za savet.

 


 

Proizvodi

U ovoj kategoriji postoje tri različita MAGNUM sistema za podno grejanje:

  • MAGNUM Mat
  • MAGNUM Cable
  • MAGNUM Foil

 


MAGNUM Mat

MAGNUM Mat grejna mrežica dizajnirana je za već postojeće gotove podne površine, ili na već postojeće pločice. Također, može se postaviti i u nivelir masu. Smanjuje vreme grejanja podne površine, budući da je mrežica postavljena neposredno ispod završne podne obloge.


MAGNUM CableMAGNUM Cable

MAGNUM Cable posebno je dizajniran za betonske podne površine - estrih. Prostor između kablova određen je kapacitetom po m2. To vam omogućava da pri instalaciji koristite veći  (brže, više temperature) ili manji kapacitet (stalna ili niža temperatura). Pogodan je za bilo koju podnu oblogu.

 


MAGNUM FoilMAGNUM Foil

MAGNUM Foil grejna folija može se postaviti neposredno ispod drvenog poda, parketa ili laminata. Debljina je samo 3 mm!  Upravlja se putem termostata s digitalnim satom i podnim senzorom. To omogućuje ujednačeno grejanje i može se ograničiti na maksimalnu temperaturu. Namenjena je za "suvu" gradnju!

 


 


Podno grejanje čarobnjak

Početak
Konfiguriši
  • X-treme Control

    X-treme Control X-treme Control

    MAGNUM s ponosom predstavlja novi MAGNUM X-treme digitalni termostat! Ovaj stilski dizajniran i raznobojan termostat s digitalnim satom posebno je izrađen za sisteme električnog grejanja.