Primena

Podno grejanje - Električno

Podno grejanje pruža najkomforniji način zagrejavanja prostorije. To je niskotemperaturno grejanje koje ravnomerno širi toplotu, te pod čini ugodno toplim. Podna temperatura  brzo postigne ugodnu i komfornu toplotu. Naši sistemi su  pogodni za novogradnje (grejni kabel) i adaptacije (grejna mrežica i/ili folija).

 


Podno grejanje - Vodeno

U ovoj kategoriji proizvoda imamo PE-RT cevi, razdelnike i termostate za upravljanje podnim grejanjem. Također, kao i kod električnog sistema imamo opciju za novogradnje i adaptacije.

 


Infracrvene grejalice

MAGNUM plafonske grejalice zagrejavaju u jako brzom vremenu, sve i svakoga u prostoriji. Idealne su za prostorije u kojima se ne boravi stalno, a potrebno ih je jako brzo zagrejati u datom trenutku.


Outdoor

Otapanje ulica
Sigurnost, prevencija i kontinuitet ključne su reči koje opravdavaju troškove postavljanja sistema protiv smrzavanja. To se posebno odnosi na pristupne klizave puteve, kao što su parkinzi, bolnice, poslovne zgrade i ostalo. Drugim rečima: na mestima gde može biti ugroženo delovanje tokom zimskih meseci, MAGNUM Outdoor sistem može ponuditi sigurnost i pouzdanost za minimalnu cenu početnog ulaganja i troškova održavanja.

Koncept grejnih kablova, senzora i termostata omogućuje rešenje u svim uslovima. S MAGNUM Outdoor sistemom, sigurni ste!

 

 

 

 

 

 

Cevovodi

Zamrznute cevi obično znače i veliki trošak. Problem se vrlo lako može rešiti sa MAGNUM Ideal kabelom za odmrzavanje cevi, kao i samoregulirajućim kablovima. Omota se oko cevi, a ima automatski termostat za regulaciju.

 

 

Elektronski sistemi

Osim zaštite od zamrzavanja, uloga elektronskih sistema je i održavanje konstantne temperature u cevima (radna temperatura). MAGNUM samoregulišući kablovi sastoje se od dve paralelne metalne žice u poluprovodniku PTC polimer. Kada struja prolazi kroz polimer do druge žice, stvara se zatvoreni krug. Struja greje polimer i povećava otpor. Kada se temperature ovog vodiča poveća, električni otpor se smanjuje, te je prisutan pad temperature. To se događa na svakom dijelu cevi. To je razlog zbog kojeg su energetski efikasniji, te se na taj način izbegava pregrejavanje uzrokovano preklapanjem grejnih kablova.


 

Podno grejanje čarobnjak

Početak
Konfiguriši
  • X-treme Control

    X-treme Control X-treme Control

    MAGNUM s ponosom predstavlja novi MAGNUM X-treme digitalni termostat! Ovaj stilski dizajniran i raznobojan termostat s digitalnim satom posebno je izrađen za sisteme električnog grejanja.