MAGNUM Ideal traka protiv smrzavanja

U mnogim situacijama vanjske cevi se zatvaraju tokom zime kako ne bi došlo do smrzavanja. MAGNUM ima jednostavnije rešenje: pomoću MAGNUM Ideal trake protiv smrzavanja smrznute cevi su prošlost! MAGNUM Ideal  program je posebno dizajniran kako bi zaštitio cevi od smrzavanja.

 

Probleme sa smrzavanjem jednostavno je rešiti ugradnjom trake uz cevi – spremne za uključivanje i opremljene automatskim termostatom. Kada se jednom instalira, osim sigurnosnih razloga, tu je i manja potrošnja za popravke cevi. Kada se instalira na plastične cevi, cevi moraju biti potpuno obložene aluminijumskom trakom pre primene kabela.

 

MAGNUM Ideal traka protiv smrzavanja (s konekcijskim kablom od 2 m s utičnicom) sadrži regulator temperature. MAGNUM Ideal traka protiv smrzavanja dostupna je u dimenzijama od 1 do 48 metara. Grejna traka se uključuje na temperaturi ispod +5°C i automatski isključuje pri temperaturi iznad +13°C.

 


Uz MAGNUM Ideal dostavlja se i:

  • Grejni kabel s ugrađenim bimetalnim senzorom
  • Uputstvo za instalaciju
  • PVC traka

Garancija

2 godine garancije na elektromehaničke funkcije kabela.

Podno grejanje čarobnjak

Početak
Konfiguriši
  • X-treme Control

    X-treme Control X-treme Control

    MAGNUM s ponosom predstavlja novi MAGNUM X-treme digitalni termostat! Ovaj stilski dizajniran i raznobojan termostat s digitalnim satom posebno je izrađen za sisteme električnog grejanja.