MAGNUM Outdoor

MAGNUM Outdoor nudi sigurnost i pouzdanost uz niske troškove održavanja. Prevencija bezbednosti i kontinuitet su ključni koncepti koji opravdavaju ugradnju ovih sistema za borbu protiv snega i leda. Pogodno za instalaciju na ulaze distributivnih centara, parkirališta, bolnica, vatrogasnih stanica, poslovni zgrada ili na bilo kojem području gde se može stvoriti opasnost za kretanje.

 

Koncepcija toplotnih kablova, senzora i regulacionih jedinica stvaraju usaglašenu reakciju na ekstremne vremenske uslove u promenljivoj evropskoj klimi. Velike temperaturne razlike i neočekivana pojava snega ili leda ali sa MAGNUM Outdoor sistemom uvek smo bezbedni!


Proizvodi

U ovoj kategoriji su tri grupe MAGNUM proizvoda:

  • MAGNUM Outdoor Cable
  • MAGNUM Outdoor Mat
  • MAGNUM Outdoor Control

MAGNUM Outdoor Cable

Specijalno za velike površine, kao što su utovarne luke ili ulazno i izlazne rampe garaža za parkiranje gde je potrebno osigurati nesmetano odvijanje prometa. The MAGNUM Outdoor Cable može se pričvrstiti na mrežu za armiranje pre nalivanja betona.


MAGNUM Outdoor Mat

Ovaj tepih je pre svega dizajniran za zagrevanje pešačkih i voznih staza. Grejna mreža se brzo razvija, može se prekrajati i pogodna je za brzu i jednostavnu ugradnju.


MAGNUM Outdoor Control

U ovu grupu spadaju prekidači (po narudžbi), termostati i senzori za optimalno upravljanje  Outdoor Cable ili Mat sistemom. Napredni senzori mere temperaturu u kombinaciji sa vlagom, što znači da termostat može vrlo precizno da odredi da li sistem treba da uključi.

 


 

Podno grejanje čarobnjak

Početak
Konfiguriši
  • X-treme Control

    X-treme Control X-treme Control

    MAGNUM s ponosom predstavlja novi MAGNUM X-treme digitalni termostat! Ovaj stilski dizajniran i raznobojan termostat s digitalnim satom posebno je izrađen za sisteme električnog grejanja.