Prednosti

Optimalna udobnost

Zahvaljujući vrlo preciznoj digitalnoj kontroli koju daje napredi digitalni termostat, omogućuje nam jednostavno korištenje i optimalni komfor za svakog. Nadalje, MAGNUM sistemi za grejanje mogu se lako povezati u nove ili postojeće sisteme, bez dodatnih radova.


Besplatno održavanje

Bilo da se odlučite za MAGNUM podno, zidno ili plafonsko grejanje, naši sistemi su energetski efikasniji zahvaljujući preciznim kontrolama. Nečujni su i ne postoje troškovi održavanja. Sami po sebi MAGNUM proizvodi su proizvedeni po vrlo strogim uslovima. Kontrolisani po najstrožim europskim standardima, te imaju jako dug vek trajanja.


Higijenski uslovi

Toplotni talasi kreću se u svim smerovima. Samo mali volumen vanjskog vazduha se

greje. Za razliku od konvektorskog grejanja ima puno manje kretanja vazduha i prašine u prostoru gde higijena ima jako važnu ulogu, npr. domovi, bolnice, škole, fakulteti itd. Zagrejavanje isijavanjem toplote se bira iz tih razloga.


Održivost

U kombinaciji s preciznim kontrolama, direktnim zagrejavanjem, dugim vekom trajanja i odvojenim kontrolisanjem prostorija, električno grejanje pruža savršen izvor toplote. To je posebno slučaj poslednjih godina kada je cena gasa značajno porasla, a rezultiralo je električnim grejanjem kao ekvivalent gasnom grejanju s obzirom na tekuće troškove.


Doživotna garancija

MAGNUM Mat i Cable grejači imaju doživotnu garanciju. Više informacija pogledajte ovdje.  Ista je važeća ukoliko ugradnju izvrši kvalificirani ovlašteni instalater i popuni se formular na našoj web stranici. Naravno, potrebno je imati i sačuvani račun! Za registraciju vašeg MAGNUM proizvoda kliknite ovde.


Podno grejanje čarobnjak

Početak
Konfiguriši
  • X-treme Control

    X-treme Control X-treme Control

    MAGNUM s ponosom predstavlja novi MAGNUM X-treme digitalni termostat! Ovaj stilski dizajniran i raznobojan termostat s digitalnim satom posebno je izrađen za sisteme električnog grejanja.