MAGNUM Cable

MAGNUM Cable grejni kabel posebno je dizajniran za betonske

podne površine. Postavlja se u estrih. Prostor između kablova određuje kapacitet po m2. To vam pri instaliranju daje slobodu za primenu većeg kapaciteta (brže vreme reakcije, veće temperature) ili nižeg kapaciteta (stalna ili niža temperatura).

 

Instalacija je jednostavna jer se kabel može oblikovati. Može se pričvrstiti na  MAGNUM Isorol Pvc vezicama na betonsku mrežu (pocinčana mreža za estrih). 

 

Napredni termostat koji beleži vreme potrebno za zagrejavanje, te je podna površina uvek na odgovarajućoj temperaturi. Nedostatak radijatora na zidovima daje vam više slobode za unutrašnje uređenje i postavljanje namještaja. 


Primer proračuna prostora između kablova
Da bi izračunali tačnu udaljenost između kablova, podelite broj m2 podne površine  s dužinom grejača i tako ćete dobiti optimalan razmak između grejača. Prva dva broja nakon decimalne tačke označavaju udaljenost između kablova u centimetrima.

 

Primeri dodatnog grejanja:

500 w kabel na 3 m2: (166 W/m2) (3 m2: 500 w) X 17 W/m1 = 0.102

Udaljenost između kablova 10 cm..

 

1000 w kabel na 7 m2: (142W/m2) (7 m2: 1000 w) X 17 W/m1 = 0.119

 

Instalirati kablove na udaljenosti od 11 do 12 cm.


MAGNUM Cable dostavlja se kao kompletan set.

  • Grejni kabel
  • Fleksibilna cev za podni sensor
  • Sigurnosni čep
  • Uputstvo za instalaciju

Garancija

MAGNUM Cable ima trajnu garanciju koja pokriva elektromehaničke funkcije grejnog kabela, te dve godine za termostat i podni sensor.

Podno grejanje čarobnjak

Početak
Konfiguriši
  • X-treme Control

    X-treme Control X-treme Control

    MAGNUM s ponosom predstavlja novi MAGNUM X-treme digitalni termostat! Ovaj stilski dizajniran i raznobojan termostat s digitalnim satom posebno je izrađen za sisteme električnog grejanja.