MAGNUM Mat

MAGNUM Mat grejna mrežica jedinstven je tip grejača za podno grejanje. Dizajniran je za korištenje kod već postojećih podnih površina s pločicama, ili postojeće završene podne površine, kako bi se moglo instalirati podno grejanje. Debljina mrežice je oko 4 mm i može se postaviti u fleksibilno lepilo. Mrežica se postavlja direktno ispod pločica. Na taj način smanjuje se vreme zagrejavanja podne površine, što čini ovaj sistem grejanja pogodnim za prostorije koje se ne koriste celo vreme, uključujući kupatila, radne sobe, igraonice itd.

 

Napredni termostat registruje potrebno vreme zagrejavanja, tako da dobijete odgovarajuću temperaturu u željeno vrijeme.

 

MAGNUM Mat grejne mrežice dostupane su u 22 različite površine u rasponu od 0.75 do 25 m². Budući da kabel za zagrejavanje povezuje krajeve mrežice, kabel za napajanje nalazi se na samo jednoj strani, te je osiguran jedinstvenom vezom.


Kompletan set

  • Grejna mrežica
  • Fleksibilna cev s podnim senzorom
  • Uputstvo za instalaciju & Check/Inspect kontrolna kartica

Garancija

MAGNUM Mat ima trajnu garanciju koja pokriva elektromehaničke delove mrežice, te dve godine garancije za termostat i podni senzor.

Podno grejanje čarobnjak

Početak
Konfiguriši
  • X-treme Control

    X-treme Control X-treme Control

    MAGNUM s ponosom predstavlja novi MAGNUM X-treme digitalni termostat! Ovaj stilski dizajniran i raznobojan termostat s digitalnim satom posebno je izrađen za sisteme električnog grejanja.