MAGNUM HeatBoard (E)

Debljinom od 12 mm i 31 mm, MAGNUM Heatboard je najtanji sistem ove vrste.Koristeći novo patentirani proces proizvodnje, aluminijumski profili lepe se na  EPS stiropor ploče visoke gustine. Na taj način ovaj sistem deluje na celu površinu, i za razliku od drugih sličnih proizvoda, omogućuje maksimalni toplotni učinak.

 

HeatBoard sistem s dimenzijama 788 x 594 mm (delotvorno: 775 x 580 mm) isporučuje se u  setu od 11 ploča (5 m2). Instalacija je vrlo jednostavna: Jednostavan oblik ploča omogućuje čvrsto lepljenje i prekrivanje cele površine bez praznina ili nabora.

 

Novi 7mm MAGNUM Heatboard grejni kabel konstruisan je za polaganje u navedene ploče. Postoje kablovi od 6 i 10 W po metru. Kada se ugradi u ploče, ovaj kabel omogućuje snagu od 60 i 100 W/po m2 te je dostupan u različitim snagama/dužinama, od 180 do 1900 W.

 

MAGNUM Heatboard ploče predviđene su za suvu gradnju ispod drvenih podnih obloga, laminata ili parketa.

Podno grejanje čarobnjak

Početak
Konfiguriši
  • X-treme Control

    X-treme Control X-treme Control

    MAGNUM s ponosom predstavlja novi MAGNUM X-treme digitalni termostat! Ovaj stilski dizajniran i raznobojan termostat s digitalnim satom posebno je izrađen za sisteme električnog grejanja.