Više o firmi

Poslovna psihologija

Tehnologija, kontinuitet, pouzdanost  i usluga, temelji su na kojima je firma nastala 1992. godine. U više od 25 godina bili smo uvereni da je stručnost, visoko kvalitetni materijali i visok nivo usluge jedini način u kojem proizvodi trebaju biti plasirani na tržište. 


Tržišni lider

MAGNUM je postao tržišni lider zahvaljujući pametnom razvoju, visoko kvalitetnoj tehnologiji, visoko kvalitetnim proizvodima i osposobljenim stručnjacima. Izvan Holandije naši proizvodi se distribuiraju pažljivo odabranoj mreži partnera. Kroz kontinuirano investiranje u ljude, znanje, obuku i inovacije proizvoda, MAGNUM je uspeo zadržati vodeću poziciju dugi niz godina. Distributer za republiku Srbiju je firma Elektrogrejanje d.o.o.


Razvoj

Velik napredak u građevinarstvu posebno je postignut po pitanju izolacije, stoga kupci/potrošaći obraćaju više pažnju da imaju i žive u udobnoj i zdravoj životnoj okolini. MAGNUM sistemi za grejanje nude idealno i povoljno rešenje kako bi zadovoljili potrebe kupaca. Imamo rešenja za novogradnje i adaptacije.

 


Uslovi

Ovde saznajte više o našim pravilima sigurnosti.


Podno grejanje čarobnjak

Početak
Konfiguriši
  • X-treme Control

    X-treme Control X-treme Control

    MAGNUM s ponosom predstavlja novi MAGNUM X-treme digitalni termostat! Ovaj stilski dizajniran i raznobojan termostat s digitalnim satom posebno je izrađen za sisteme električnog grejanja.